Smešna strana sveta: Šta se desi kad čovek ne sluša sopstvenu ženu

Skandalozni i smehotresni kraj političke karijere austrijskog vicelancelara Hansa Kristijana Štrahea još će neko vreme biti udarna vest svetskih medija.

Gotovo sedam sati dug video snimak, sa izjavama koje je sam Štrahe ocenio kao katastrofalne i sramotne, sad u porcijama javnosti na uvid daju nemački listovi Špigl i Ziddojče cajtung.

Da ne poveruješ: jedini glas razuma u pijanom društvu na terasi na španskoj Ibici bila je supruga Johana Gudenusa, desne Štraheove ruke u Slobodarskoj partiji Austrije. Inače, srpskog porekla.

Ona, zabeleženo je, dvaput pokušava da prizove razumu svog muža i njegovog šefa, pa otvoreno pita: Je li ovo neka nameštaljka?A Gudenus i Štrahe odmahuju rukom: Šta zna žena šta je visoka politika.

(Doduše, i Štraheu pedikir atraktivne Ruski nje nije dovoljno na visini za nećaku jednog milijarder, ni čistoća noktiju, ali Gudenusa ga brzo razuveri)

Iako su Gudenus i Štrahe neki dan tvrdili suprotno, Gudenus se s navodnim predstavnikom navodne Ruskinje sretao i posle Ibice, dva puta.

Inače, dama, koju je na slici sa Štraheom i Gudenusom upoznao ceo svet, to je gospoda Gudenus.

Na video snimku je lik navodne Ruskinje, mamca u celoj priči, pokriven. Ne zna se da li je to učinio autor snimka ili mediji, kojima je snimak prosleđen, ne zna se ni kompletna uloga medija u ovoj operaciji, posebno uloga Jana Bemermana, koji je pojavu videa, koji će ugrobiti Štrahea, najavio još u aprilu!

Uostalom, ko je tačno smestio Štraheu još se pouzdano ne zna. A možda se nikad pouzdano neće ni saznati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com