Uzmite svojih 100 evra, sve će biti tajno!

Famoznih 100 evra, koliko je Vlada Srbije namenila svakom punoletnom gradjaninu, sa prebivalištem u Srbiji i važećom ličnom kartom, počeće da se isplaćuju  penzionerima 15. maja 2020. godine.

Od tog dana pa do 5. juna traje rok za ostale punoletne gradjane da se za tih 100 evra prijave portalu uprave za trezor ili kontakt centru. Broj telefona kontakt centra biće objavljen pred početak roka za prijavu, objavljeno je na sajtu Uprave za trezor.

Gradjani će, pri prijavi, morati da ostave ime i prezime, broj lične karte, matični broj i broj računa u banci na koji žele da im se novac uplati, ili ako nemaju račun, ime banke u kojoj žele da im država otvori namenski račun.

“Proveo sam sate i sate sa našim ljudima u Upravi za trezor i Kancelariji za e-upravu. Podaci će biti apsolutno zaštićeni. Taj registar će biti privremen i, nakon što bude isplaćen novac, on će biti izbrisan. Želim da gradjani budu spokojni i prijave se u što većem broju”, rekao je danas ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali.

Mada je vrh vlasti poziv da se ostali gradjani prijave za 100 evra prikazao kao svadjalački odgovor na tvrdnje nekih da tih 100 evra ne žele, pitanje je kako bi inače te pare bile isplaćene i da nije bilo glasova koji nerviraju predsednika države lično? A kad se on nervira, nervira se i ministar finansija, samo se po sebi razume.

Dakle, na koje adrese, na koje račune bi država isplatila gradjanima po 100 evra ako joj sami ne bi te račune dostavili?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com