Vesić: Obradović za danas planirao štrajk gladju

Poslanici i odbornici Srpske napredne stranke čuvaće danonoćno zgrade Nariodne skupštine Srbije, Skupštine grada Beograda i skupštine opština, objavio je na vanrednoj konferenciji za štampu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je rekao da su funkcioneri SNS-a objavili nameru da štrajkuju gladju kad su iz Saveza za Srbiju dobili informaciju da lideri tog  opozicionog bloka na čelu s Boškom Obradovićem nameravaju da već danas popodne zauzmu zgrade parlamenata i započnu štrajk gladju. On je više puta izrazio sumnju u sposobnost Dragana Djilasa da štrajkuje gladju !?

Ukoliko oni ipak pokušaju svoju nameru da ostvare, i Vesić će se vratiti prvobitnoj nameri štrajka gladju.

Konferenciju za štampu održao je i ministar odbrane Aleksandar Vulin. On se izvinio svima koji su se nadali njegovoj smrti, skoroj i bolnoj. Ali posle razgovora s Aleksandrom Vučićem, koji, po rečima Vulina, nije uvek bio tih, i on je odlučio da štrajk gladju otkaže.

Vesić i Vulin su optužili lidere Saveza za promene za nameru da izvrše državni udar i poručili im da se vlast osvaja na izborima i da nasilje i fašizam neće proći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com