Smešna strana sveta: Bratska posla!

Britanska kraljevska porodica i jeste ozbiljno državno preduzeće, tu se Amerikanka Merkl nešto zabunila, u kome investicija ne sme biti veća od  očekivane dobiti. A neizbežni gubitak se mora što pre staviti pod kontrolu.

Gubitak, koji je Merkl pripremila Vindzorima, maestralno je sa sobom u grob odneo princ Filip od Edinburga kao svoj poslednji nevidljivi zadatak na mestu kraljevskog supruga.

Možda je to zaista bio brak iz ljubavi, ali je sigurno bio i posednji politički brak u Evropi, primetili su nemački mediji.

Princa Filipa su s velikim poštovanjem na poslednje putovanje ispratili i na zapadu i na istoku Evrope – jer, rodjak je svima. I  Nemcima, i Grcima, i našoj dinastiji – i Rusima. Njegova majka, sahranjena je u ruskom hramu u Jerusalimu, otac mu je bio  praunuk ruskog cara Nikolaja I, baš princ Filip je, kao najbliži rodjak, dao DNK kad su ekshumirani posmrtni ostaci Nikolaja II Romanova i njegove porodice.

Dakle, deseta godišnjica jednog drugog braka, sklopljenog bez politike, ali zahteva firme duboko svesnog, mogla je da bude proslavljena bez nervoze i čak sa humorom.

Harfistkinja Kler Džons je novinarima ispričala kako je britanski princ Vilijam juče pitao da li je čula kako je najavio njen nastup na proslavi desetogodišnjice svog braka sa Kejt Midlton.

„Hvala bogu što je Kler došla da svira harfu, inače bismo morali da pozovemo mog brata, Harija”, prepričao je harfistkinji princ Vilijam svoju opasku, kako je citira People.

„On je mislio da je to urnebesno”, rekla je Kler Džons. „Ja mislim da je bilo smešno što je to rekao“.

Ono sa čim možeš da se šališ, pregurao si?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com