Verujte ili ne, kako vam drago: Britni Spirs na sudu traži pravo da rodi dete

Svetska pop zvezda Britni Spirs (39) u poslednjih 13 godina je održala 248 koncerata i snimila pet albuma, a upravo se pred sudom u Los Andjelesu bori da joj se vrati pravo na kontrolu ne samo nad imovinom koju je stekla, nego i nad sopstvenim telom.

Verovali ili ne, Britni Spirs od Suda traži da joj se ukloni spirala jer želi da se uda za sadašnjeg partera Sema Asgarija i da rodi  dete! Starateljski organ je odbio njen zahtev da se ona uputi na lekarski pregled posle koga bi joj spirala bila uklonjena.

Britni Spirs je od 2008. godine pod starateljstvom svog oca Džima Spirsa, pod koje je odlukom suda stavljena, pošto je te godine doživela težak nervni slom posle koga je utvrdjeno da  ima ozbiljne psihičke probleme. Poznata i imućna postala je kao tinejdžerka.

Spirs je vlasnica imovine vredne oko 60 miliona dolara, a sa bivšim mužem Kevinom Federlajnom ima dva sina od 15 i 14 godina. Zajedničko starateljstvo nad decom joj je vraćeno 30 odsto, prenosi Braunšvajger cajtung izveštaje američkih medija.

U 23-minutnom obraćanju Sudu, ona je ocenila da je žrtva manipulacije i da je porodica i menadžeri iskorišćavaju i kontrolišu.

„Traumatizovana sam. Nisam srećna, ne mogu da spavam. Plačem svaki dan. Tako sam ljuta, ovo je van pameti“, prenose mediji  obraćanje Spirsove sudu.

„Rečeno mi je da ne mogu da se udam i da imam decu“, saopštila je takodje ona.

Neverovatan slučaj Britni Spirs mobilisao je ne samo obožavaoce muzike, koju ona izvodi, nego i velike američke zvezde: Majli Sajrus, Saru Džesiku Parker, Bet Midler…

Ali „sistem pohlepe, beskrupuloznosti i mržnje prema ženama“ ne pobedjuje se u slobodnoj zemlji Americi kako svedoči dokumentarac Njujork tajmsa „Framing Britney Spears“.

Samanta Stark, rediteljka tog dokumentarca, čuji su autori uglavnom žene, ukazivanjem na jednu činjenicu je procenila da će borba Britni Spirs biti duga: „Imamo jedinstvenu situaciju, tužena plaća ne samo svoje advokate nego i advokate tužene strane“!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com