Sindikat EPS-a garantuje: Zoranina reforma na dobro zaposlenim i narodu

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović potpisala je danas Ugovor o prenosu udela u Operatoru distributivnog sustema „EPS distribucija“ sa JP „Elektroprivreda Srbije“ (EPS) na Republiku Srbiju.

Ona je rekla da je cilj ovih promena efikasnije poslovanje oba preduzeća i jačanje delatnosti i disyribucije i proizvodnje električne energije.

„To su naša preduzeća i naše zlato koje ćemo dalje čuvati i razvijati. Radićemo zajedno i narednih godinu dana napraviti rezultat i u EPS-u i u ODS-u“, rekla je Mihajlovićeva a citira se na sajtu Vlade Srbije.

Predsednik Sindikata radnika JP EPS Milan Đorđević poručio je zaposlenima u EPS-u i ODS-u da nema razloga za bojazan jer oba preduzeća ostaju u vlasništvu države.

„Sigurno je da će se povećati efikasnost u distrubuciji i ostvariti značajne uštede, a dugoročno je važno da zajedno radimo na tome da EPS bude lider u ovom delu Evrope i da bude na ponos građanima i državi“, rekao je Đorđević.

Predstavnik Sindikata EPS distribucija  Branko Tomić izrazio je zahvalnost Vladi Srbije i EPS-u na svemu što je urađeno za ODS i dodao da veruje da će „EPS distribucija“ raditi još efikasnije.

One thought on “Sindikat EPS-a garantuje: Zoranina reforma na dobro zaposlenim i narodu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com