Amerikanci razočarani: Megan Markl nije osvojila Engleze

Amerikanci su razočarani, njihovi se šareni mediji svojski trude, ali Amerikanka Megan Markl nije u Britaniji postala najomiljeniji član kraljevske porodice.

Malo utešno: Prema anketi koju je obavio YouGov najdraži je Britancima njen suprug princ Hari. Tako se izjasnilo 77% učesnika ankete.

Za njim sa 74% glasova sledi kraljica Elizabeta.

Na trećem mestu je princ Vilijam sa 73% glasova, a na četvrtom Kejt Midlton sa 64%.

Peti je princ Filip sa 56% .

A tek na šestom mestu Megan Markl sa 55%.

Princ Čarls je tek na sedmom (48%), a njegova supruga Kamila na desetom mestu (29%).

Britanci su pred nedavnu svadbu britanske princeze Judžini potpisivali peticiju zbog troškova te svadbe ali moguće nisu u pravu: britanska kraljevska porodica s jedne je strane povod troškova, a sa druge izvor zarade.

Ne kao engleski jezik, ali ipak.

U Britaniji more listova i portala živi od vesti koju svaki dan uredno isporučuje kraljevska porodica. Novinari specijalisti za tu temu traženi su.

Mnogo toga kraljevskoj porodici, naročito od kako su u nju ušle princeza Dajana, a zatim njene dve snahe, ima zahvaliti britanska modna industrija.

Haljina, u kojoj se posle porodjaja pojavi Kejt Midlton, odmah je „must have“, a da taj uticaj nije ograničen samo na teritoriju Ujedinjenog kraljevstva mogli su neko veče u popularnom tv-šou „Plava ptica“ videti i gledaoci ruske televizije: voditeljka se pojavila odevena „a la Megan Markl“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com