Bečki bal obezbeđivalo 244 policajaca

U Beču je održan jubilarni 60. Operski bal, a o bezbednosti je, u skladu sa trenutnom situacijom u svetu, brinulo 250 ljudi pošto su policijski psi zgradu ispitali na eventalno prisustvo eksploziva.
Operski bal 2
Ulaznica za bal je koštala 290 evra, a platilo je 5.150 gostiju. Onaj ko je želeo da unajmi ložu, morao je za to zadovoljstvo iskeširati između 10.000 i 20.500 evra.
Učestvovalo je 144 debitantskih parova, a njih 16 je čekalo u rezervi.
Operski bal 3
Za dame su bile obavezne duge haljine, a za gospodu frakovi – isključivo sa belom leprim mašnom. Unuka arhitekte Eriha Boltenšterna, koji je posle Drugog svetskog rata opet projektovao zgradu Bečke opere, Marija, obaveznom dresscode-u je dodala tijaru sa 159 svarovski kristala, zabeležio je bečki Die presse.
Rihard Lugner i Bruk Šilds
A austrijski milioner, Rihard Lugner, kao što je i obećao, pojavio se sa zvezdom večeri – glumicom Bruk Šilds. No, deo pažnje je pao i na drugu američku glumicu, sada zagovornicu za prava životinja, Pamelu Andreson. Ona je ovaj put na Operski bal došla na sopstvenu inicijativu, nakon što ju je Lugner doveo kao specijalnu gošću 2003. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com