Čoban: Hvala Milanoviću na suludim odlukama

Pored privrednika, mere Vlade Hrvatske o zatvaranju granica pogodile su i učesnike Weekend Media Festival-a (WMF) u Rovinju. Nezvanično, preko 30 odsto učesnika ovog regionalnog događaja je iz Srbije i nakon zabrane prolaska putničkih vozila registrovanih u Srbiji na granicama Hrvatske i Srbije bilo je pitanje koliko njih će i stići do Rovinja.

Međutim, alternativni pravci preko Bosne i Hercegovine poslužili su većini njih za odlazak u Rovinj. Među njima je i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe, koji se hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću zahvalio na, kako kaže, suludim odlukama.

krava

„Zahvalni smo premijeru Milanoviću što nam je omogućio da vidimo predele nekada nam zajedničke države koje bez njegovih suludih odluke ne bi skoro videli. Sa #weekend2015 okačio sam gomile fotografija krava i ovaca na putu za Rovinj. Mi u civilizovanom svetu ni stoci ne kažemo TO kao što Milanović zove ljude – migrante u svojim neprimerenim parafrazama rasističkih viceva. Sve u svemu, stigli smo u Rovinj, ja sam na panelu u subotu a koliko će publike koja je uvek bar 30% iz Srbije doći na WMF videćemo“, rekao je za portal Ekonomske Vesti Robert Čoban. 

On je dodao i da je zadovoljan što „naši, inače brljavi političari, nisu ovog puta imali tako glupe i neprimerene izjave kao premijer susedne nam Hrvatske“.

Robert Čoban je nakon dolaska u Rovinj sa prijateljima na Fejsbuku podelio jednu interesantnu fotografiju.

12043205_10153771785244391_1754449959231935417_n

Na fotografiji su partizani 1945. godine u Veneciji, a Čoban je napisao: „Pitaju nas ‘Kako ste uspeli da se probijete do Rovinja iz Srbije?’ Titovi partizani su 1945. stigli do Venecije i držali je 6 dana, šta je nama 2015. da se ‘probijemo’ do Rovinja“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com