Ispeci,pa reci : Multimilijarderi plaču, a mi ni suzu!

Fudbalski komentator Rade Bogdanović proslavio se ispravnim komentarom o uticaju supruga naših reprezentativaca na svetsku fudbalsku istoriju, kom se uticaju, na užas dežurnih patriota,ove godine podsmevao jedan,oh užasa, hrvatski fudbalski stručnjak.

Večeras smo, posle na ovom Evropskom prvenstvu dosad nevidjeno dobre utakmice izmedju Nemačke i Španije, koja je voljom sudija trebalo da potraje sve dok domaćica Nemačka ne pobedi ali srećom nije, gledali bledunjavu utakmicu izmedju Francuske i Portugalije.

Pa je Rade Bogdanović u emisiji RTS „Svi igraju,fudbal pobedjuje“ opet briljirao.Iako u principu žali što Slovenci nisu iz daljeg takmičenja izbacili Portugalce, Bogdanović je Portugalcima zahvalan iz samo jednog razloga.

„Prvi put smo videli kako jedan multimilijarder plače,a ostali ga multimilioneri teše“, rekao je Bogdanović misleći na suze Kristijana Ronalda prolivene nakon promašenog penala.

Naši reprezentativci nisu plakali.

Ni naš predsednik.Koji nam je lepo objasnio da su ovi naši nas koštali tri puta više nego Slovence oni njihovi.

Ni mi nismo plakali.Plakaćemo, kao Skarlet O’Hara – posle.Posle,kad naš predsednik ovim našima,našim parama napravi Nacionalni stadion.

Nacionalna je žalost velika.

Zbog nje ostavku nije podneo ni selektor, ni predsednik Fudbalskog saveza Srbije…nego Branislav Nedimović.

Podsetilo me je to na teška vremena kad su neki mediji, pritisnuti silom suludog zakona o informisanju, cepali funkciju glavnog i odgovornog urednika na dve : funkciju glavnog,koji uredjuje i odlučuje, i odgovornog,koji samo odgovara. Ovaj drugi je,po mogućstvu,bio van dometa zakona ili bez imovine.Iznenadjenje je gde je ta praksa vaskrsla :Nedimović je neke vrste tog odgovornog urednika, samo što je u dometu „zakona“.Pa je podneo ostavku…

Ne pratim baš društvene mreže, ali mi kolege uredno šalju najveće bisere.

Tako se sada društvenim mrežama širi slika predsednika Fudbalskog saveza Srbije s potpisom BO DŽAJDEN i slika fudbalske reprezentacije Srbije s potpisom LEPO STE ISPALI.

Ali, idemo dalje.I TAČKA,što bi rekla gospodja potpredsednica Amerike Kamala Haris posle debakla svog šefa Džo Bajdena u televizijskom duelu sa izazivačem Donaldom Trampom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com