Mamić: Biću predsednik ili premijer

Izvršni direktor zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić rekao je danas, kometarišući upad policije u kuće i stanove njega i njegovog brata Zorana, da su politički progonjeni ljudi često postajali lider, i da bi tako i on mogao postati predsednik ili premijer, prenosi portal večernji.hr.

mamić3

„Ne brinem se za Dinamo, ni za sebe, samo ćemo biti jači. Bojim se jedino da ću morati uraditi ono od čega sam odustao u prošlosti – baviti se politikom. Često su žrtve političkog progona postali lideri, tako bih mogao i ja biti predsednik ili premijer, bio bih sigurno bolji od ovih do sada“, rekao je Mamić.

On je pozvao „poštenu Hrvatsku“, kao i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, da adekvatno reaguje na ovaj „politički progon“.

„Sve domoljube, ljude od vere, porodice i ljude desnije orijentacije napadaju, sebi pripisuju antifašizam, a nama fašizam, iako je antifašizam naše nasleđe kao i njihovo. Opasnu igru zaigrao je premijer Zoran Milanović, a svi ćemo mi morati odgovarati pred institucijama, ali sve dođe na svoje, pa će tako i ovo“, zaključio je Mamić.

Podsetimo, hrvatska policija celo jutro pretresa kuće, stanove i kancelarije braće Mamić koji se sumnjiče za utaju poreza i razne druge finansijske malverzacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com