Mačak Barsik za predsednika i plate će biti duplirane!

Ta ideja se naročito dopala proputinovskim medijima u Rusiji, dakle cilj joj je da se na narednim predsedničkim izborima u toj zemlji podsmehu izvrgnu svi Putinovi izazivači.

Virtuelna Partija Barsika kandidovala je za kandidata na sledećim predsedničkim izborima u Rusiji poznatog mačka Barsika iz Barnaula glavnog grada Altajske oblasti (u Sibiru).

Već su istaknuti kobajagi bilbordi na kojima piše: Za Barsika neće glasati samo miš! Partija Barsika.

Mada je njegov vlasnik, svestan da se mačak ne može stvarno kandidovati za predsednika, objavio da im je glavni cilj da skrenu pažnju javnosti na neke zanemarene teme, recimo prava životinja, ova je kandidatura već postala poštapalica u svim ruskim političkim raspravama. Pa se u jednoj cinizira da je mačak obećao ukidanje svih poreza i dupliranje plata i penzija! Pa stvarno, protiv kandidata sa takvim programom mogao bi da glasa samo –MIŠ!

Objavljeno je i kao istraživanje Levada centra (poznati istraživač javnog mnjenja u Rusiji koji je uvršten u registar NVO stranih agenata) koje potvrdjuje da su šanse Barsika na izborima ozbiljne kao i istraživanja koja tvrde da on medju biračima ima više pristalica nego opozicioni kandidati Sergej Navaljni i Mihail Kasjanov.

Mačak Barsik je na Internet glasanju za gradonačelnika Barnaula svojevremeno pobedio, a 5.000 glasača je na sajtu Centralne banke Rusije smatralo da bi njegov lik trebalo da bude na novoj ruskoj banknoti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com