Poslanik Arsić: Vreme da se zapitamo šta radi Fiskalni savet?

Poslanik Srpske napredne stranke Veroljub Arsić rekao je danas da je vreme da se Narodna skupština Srbije zapita: Šta naš Fiskalni savet radi?

On je rekao da su svi do jednoga izveštaji Fiskalnog saveta, na osnovu kojih bi poslanici trebalo da odlučuju, bili netačni.

„Sve do jednog, te izveštaje je vreme demantovalo“, rekao je Arsić i dodao: „Kad čitate izveštaj Fiskalnog saveta morate da se pitate: ko je ovo pisao, vlasnik Tabloida Brkić ili glavni urednik NIN-a Ćulibrk ili predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović?“.

Fiskalni savet nam piše da ne treba ulagati u odbranu i policiju, rekao je Arsić i zapitao se ko u policiji i namenskoj industriji radi, jesu li i to naši građani, treba li da ih ostavimo bez posla i treba li policija da nam ide pocepanih uniformi, kao što je bilo pre dolaska SNS-a na vlast.

„Hoćemo li u Srbiji komunu i bezakonje?“, zapitao se Arsić.

On je rekao da je poseban bezobrazluk što Fiskalni savet tvrdi da „nas je opominjao da ne ulažemo u odbranu i policiju nego u zdravstvo“.

„To nije tačno“, rekao je Arsić.

Fiskalni savet je radeći u interesu banaka trazio da se obavi reforma EPS-a odnosno da se EPS proda, rekao je on.

„Da li Fiskalni savet radi u interesu građana ili tajkuna? Za vreme bivšeg režima nisam od Pavla Petrovića čuo nijednu kritiku ne načina na koji su oni trošili nego načina na koji su krali pare od građana Srbije“, rekao je Arsić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com