Mekdonalds: Hvala Zemuncima, tražimo novu lokaciju

Vest da će Mekdonalds zatvoriti svoj restoran u Glavnoj ulici u Zemunu odjeknula je kao bomba među Zemuncima koji ne mogu da zamisle tu centralnu opštinsku ulicu bez Mekdonaldsovog restorana.

Iz te kompanije su za portal Ekonomske Vesti poručili da menadžment radi na pronalaženju nove lokacije i da će javnost „blagovremeno biti obaveštena o novoj lokaciji u Zemunu gde će biti otvoren novi Mekdonalds restoran“.

„Zahvaljujemo se svim Zemuncima, ali i svima drugima koji su svih ovih godina činili lojalnu bazu naših gostiju i redovno se vraćali po svoje omiljene obroke“, rekli su u Mekdonaldsu i dodali da će nova zemunska lokacija morati da zadovolji „kriterijume privlačnosti“, kao i da će omogućiti kreiranje ambijenta na koji su navikli gosti Mekdonalds restorana.

Na pitanje portala Ekonomske Vesti koje to uslove nije ispunio restoran Mekdonalds u Glavnoj ulici, u Mekdonaldsu su rekli da se koncept njihovih restorana u poslednjih nekoliko godina promenio, poput uvođenja samostalnog naručivanja obroka na „self order kiosku“, i da taj koncept nije moguće uvesti u zemunskom restoranu.

„Restoran u ulici Glavna nije bilo moguće prilagoditi ovom novom konceptu, te smo kao najbolju opciju prepoznali pronalaženje nove lokacije“, zaključuju u Mekdonaldsu.

Mekdonalds je do sada u Srbiji imao 27 restorana u 8 mesta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com