Vučiću uzvrati im: Istrani uhvatili Vučića da tajno uživa u istarskoj malvaziji!?

Regionalni majstor opšte prakse, predsednik Srbije Aleksandar Vučić baš zna kako da pokvari stvar: taman je diplomatijom vakcina dosta popravio svoj imidž u regionu, kad je požurio da pokaže da vuk dlaku menja a bahatost nikako.

Hrvatska radio televizija prenela je snimak u kome predsednik Srbije rezignirano, čak ljutito tvrdi kako je vino istarska malvazija djubre, a u Srbiji ga neki piju i pored boljih domaćih vina jer neke podseća na vreme kad su na obali mora sedeli s devojkom i pili – malvaziju.

Neuobičajeno za Srbe i Hrvate, odgovor Vučiću iz Hrvatske nije bio sekantan, kako to u komunikaciji izmedju dva naroda obično biva. Verovatno zato što je očepio Istrane. Oni su mu odgovorili mirno tvrdnjom da se o ukusima ne raspravlja, ali da je istarska malvazija najbolja od 40-tak postojećih što je dokazala i nekim nagradama.

Ali jednom istarskom vinaru će Vučić morati da odgovori, jer čast predsednika je čast države: taj je čovek pred kamerama HRT-a rekao da je pre desetak godina bio na jednoj večeri u Beogradu, na kojoj je bio i Vučić. Istrani su na toj večeri služili svoju malvaziju i Vučić je tada izjavio da je odlična!

Uuuuu: da je predsednik Srbije reko pa poreko, ne može biti nikako!

One thought on “Vučiću uzvrati im: Istrani uhvatili Vučića da tajno uživa u istarskoj malvaziji!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com