Dosta je bilo: Da li EU preko Sorosa najavljuje državni udar i suspenziju Ustava?

Povodom jučerašnje izjave Milana Antonijevića, predstavnika Sorosove nevladine organizacije bliske vlastima u Srbiji i njihovim EU sponzorima, da se predstojeći redovni parlamentarni izbori mogu odložiti u slučaju vanrednog stanja, „a videćemo da li postoji neka druga pravna mogućnost koju neko predlaže“, Pokret “Dosta je bilo” pita: Da li to EU preko Sorosa najavljuje državni udar i suspenziju Ustava u Srbiji?

„Iako kršenje Ustava i zakona u Srbiji nije ništa novo, zapanjujuća je lakoća s kojom se vlast i njeni EU sponzori u javnosti zalažu za otvoreno etiketiranje Srbije kao EU kolonije. Kada interesi vlasti i/ili EU to zahtevaju, izbori u Srbiji mogu da se obave kao vanredni bez bilo kakve potrebe (što smo imali 2014. i 2016. godine), a očigledno mogu i da se odlože preko zakonom i Ustavom propisanog roka, kao što to Antonijević trenutno najavljuje“, navodi se u saopštenju „Dosta je bilo“.

I dodaje: “Ovakav tretman demokratskog izbornog procesa koji je propisan Ustavom i zakonom potvrda je činjenice da je Republika Srbija žrtva EU kolonizatora koji se samo deklarativno zalaže za vladavinu prava“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com