Investirajte u Makedoniju po celom svetu!

Makedonija je najbolja država za poslovanje u jugoistočnoj Evropi! Barem tako tvrde – Makedonci.

IMG_2519

Ogroman broj šlepera makedonskih registarskih tablica koji voze izvan granica te države deo je velike akcije Vlade Makedonije kojom se promoviše investiranje u Makedoniji. U toj akciji učestvuju i mnogi autobuski prevoznici.

Reporter portala Ekonomske Vesti tako je primetio da se na autobus koji iz Skoplja putuje u Istanbul lepi promotivni materijal na kojem piše: „Broj 1 destinacija za poslovanje u jugoistočnoj Evropi“.

IMG_2646

Na tom plakatu istaknuta je i web adresa www.invest.com koja, međutim, još nije aktivna. Zapravo jeste, ali na stranici trenutno piše samo da će sajt uskoro biti u funkciji, a posetiocima je ostavljena mogućnost da se prijave za obaveštenje o početku rada sajta.

U WHOIS bazi podataka navedeno je da je vlasnik domena invest.com američka kompanija Domains By Proxy, koja se inače bavi zaštitom privatnosti vlasnika domena.

S druge strane u funkciji je stanica www.investinmacedonia.com, na kojem je dostupan veliki broj informacija. Makedonci se tako hvale da njihova država ima pristup „bazi od 650 miliona potrošača“, raznoraznim poreskim olakšicama, odličnom infrastrukturom, inostranim kompanijama koje već posluju u Makedoniji, radnom snagom…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com