Još jedni sudbinski lokalni izbori: Ko će biti gazda u Nikšiću?

Posle sudbinskih lokalnih izbora u Mostaru, Srebrenici i Doboju, danas se u regionu održavaju još jedni sudbinski lokalni izbori, za opštinsku skupštinu u Nikšiću, za kojima slede maltene istorijski lokalni izbori u Zagrebu…

Biračka mesta su otvorena u 7 sati. Pravo glasa ima 58.833 birača, oni glasaju za 41 odbornika na 138 biračkih mesta. Biračka mesta se zatvaraju u 20 sati.

Na izborima učestvuju četiri koalicije i dve partije.

Predizborna kampanja je bila odgovarajuće oštra, a posebno unutar aktuelne koalicije koalicija na vlasti u Crnoj Gori.

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je ocenio da su izbori u Nikšiću pretvoreni u utakmicu čiji rezultati mogu biti negativni.

Ali je rekao i sledeće:

„Jedna strana je do sada pokazala dokle je dovela Crnu Goru, a druga, čini mi se, ima gazdu negde izvan Crne Gore“, prenele su reči Krivokapića podgoričke Vijesti.

Objavom na Fejsbuku na ovu je izjavu očekivano burno reagovao lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

„Ovako može da priča samo nezahvalni bednik. Posmatraju te sa nebesa Koča, Ero, Janko, Vasilije i ostali borci za slobodu. Čast i bruka žive doveka. Naše ‘gazde’ su samo obespravljeni, opljačkani i osiromašeni gradjani Crne Gore koji su nas glasali! Ne ljubimo lance, ni ambasade! Jer mi smo Front! Demokratski front Samo složno“, napisao je Medojević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com