Kad profesor Tramp predaje

Izgleda da je na Samitu G7 u Kanadi politička korektnost razbijena u paramparčad i sad mediji širom sveta, koji su je promovisali i nametali, skupljaju danima poslednje ostatke.

Tako je Volstrit džornal, pozivajući se na sirote predstavnike EU, zabeležio savet-pretnju američkog predsednika Donalda Trampa japanskom premijeru: „Ti Šinzo (Abe), nemaš taj problem, ali da ti ja pošaljem 25 miliona Meksikanaca, nećeš dugo ostati na funkciji“.

Svom omiljenom francuskom predsedniku Emanuelu Makronu savetovao je da dobro pazi dok on, Tramp, izlaže o vezama Irana i terorizma jer: “svi teroristi su u Parizu“.

Žan-Pol Junker je odlučio da njemu i njegovom Luksemburgu to treba da bude kompliment, mada se oko toga dvoumio. Tramp mu je naime rekao: “Žan-Pol, vi ste brutalni ubica!“. Junker je tim povodom izjavio da nije dosad znao da država Luksemburg, u kojoj je svojevremeno bio premijer, predstavlja takvu opasnost za veliku Ameriku. Sad mediji tipuju da je Tramp mislio na drakonske kazne koje je EU izrekla američkom IT sektoru zbog kartelskog dogovaranja i izbegavanja poreza….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com