Luka Modrić igra za Argentinu?!

Zagrebačke Sportske novosti direktno su optužile moćne strukture u FIFA-i i sponzore da su izvršili pritisak na selektora hrvatske fudbalske reprezentacije i uticali na sastav hrvatskog tima koji će izaći na teren u utakmici sa Islandom.

Kao dokaz, Sportske novosti navode prvo, da dan pred utakmicu selektor (mada se pozivao na svoj ustaljeni manir) nije mogao da kaže imena 11 odabranih fudbalera ni na konferenciji za štampu, ni u privatnim razgovorima ni fudbalerima i drugo, mada bi, po mišljenju novinara, bilo logično da je Luka Modrić svoje mesto na terenu prepustio nekom od igrača sa klupe, a on se odmorio, Modrić će igrati u punom kapacitetu jer od rezultata Hrvatske u meču s Islandom zavisi ostanak Argentine u narednim fazama Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se upravo održava u Rusiji.

Ne navodeći doduše bilo kakve konkretne dokaze, izveštač zagrebačkih Sportskih novosti tvrdi da je Argentina vrlo moćna u FIFA-i, da je sponzorima i FIFA-e i Argentine, vrlo važno da južnoameričkih tim, a naročito njegov najbolji igrač Lionel Mesi što duže ostanu u takmičenju. A šlag na tortu: isti proizvodjač opreme sponzor je i Argentine i madridskog Reala u kome, obrati pažnju, igra Luka Modrić! Pa sad on neka ne igra, a mi ostali – budimo pametni!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com