Makedonski mediji prenose Vučića: Srbiji neće vladu praviti Boki 13?!

Inače opozicioni makedonski list Večer, preneo je izjavu predsednika Srbije da makedonski scenario nema u Srbiji šanse i da će u Srbiji narod odlučivati ko će biti na vlasti.

Vučić je o zahtevima lidera Dveri Boška Obradovića i LDP-a Čedomira Jovanovića da Srbija sledi primer Makedonije i pred prevremene parlamentarne izbore formira prelaznu tehničku vladu u kojoj će biti i predstavnici opozicije rekao:

„Taj film nećete da gledate. Dok sam ja živ, neće biti prelazne vlade nego samo narodna vlada, narod će da odluči ko će biti vlada. Dok sam živ neće kriminalci da odredjuju ko će biti na vlasti. Ovde neće biti nikakvog Bokija 13”, rekao je Vučić.

Večer prenosi da je Vučić na primedbu da Srbiji u izlasku iz političke krize pomažu bivši evropski poslanici Knut Flekenštajn i Eduard Kukan, neće dozvoliti da se medjunarodna zajednica meša u srpsku politiku:

„Vladu Srbije neće odredjivati stranci nego gradjani Srbije. I neće nijedan predstavnik medjunarodne zajednice da mi soli pamet kako će da izgleda vlada, nego naš narod. Vi stranci ste dobro došli. Ali da obarate vladu i da dovodite na vlast one koji nisu dobili poverenje naroda, sikter, nema ništa od toga”, rekao je Vučić kako prenosi skopski Večer.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com