Tramp: Možda ću odlučiti da ih pobedim i treći put

Naročito njegovi protivnici su s nestrpljenjem čekali, ali Donald Tramp je ključno pitanje aktuelne američke vlasti ostavio otvorenim:

„Ko zna, možda odlučim da ih pobedim treći put“, rekao je Tramp sinoć pred svojim najvernijim pristalicama sa konzervativnog krila Republikanske partije, u prvom javnom nastupu po odlasku iz Bele kuće.

„Stojim pred vama i objavljujem: divna avantura, koju smo zajedno započeli pre četiri godine još je daleko od svog kraja“, rekao je Tramp i dodao da putovanje „tek počinje i na kraju ćemo pobediti“.

Tramp je rekao da računa na podršku Republikanske partije i time demantovao informacije američkih medija da se sprema da osnuje sopstvenu partiju.

„Mi imamo Republikansku partiju i ona će biti jedinstvena i jača nego ikad, objavio je Tramp.

Kako izveštava Velt, on je govorio 90 minuta.

Iz publike su mu dovikivali „Volimo te“, „Ti si pobedio“, ali mediji su objavili da je blic anketa medju prisutnima pokazala da njih 55 odsto podržava ideju da Tramp bude predsednički kandidat Republikanske partije na izborima 2024. godine. Druge ličnosti u toj anketi dobile su mnogo manje, ali izveštač nemačke ARD ocenjuje Trampov rezultat kao slab u tom sastavu pristalica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com