Putin: Zažaliće kao što ni zbog čega dosad nisu

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je rekao da Rusija neće spaljivati mostove za saradnju ni sa kim, ali ko se drzne da ugrožavanjem njene bezbednosti predje crvenu liniju zažaliće kao što ni zbog čega dosad nije.

„Mi vidimo šta se dešava u stvarnom životu. Kako sam već rekao, kače se za Rusiju, neko tamo, neko ovamo, bez ikakvog razloga. Naravno, oko njih se odmah, kao oko Širkana  skupljaju razni sićušni šakali. Sve je kao kod Kiplinga. Zavijaju kako bi odobrovoljili svoga suverena”, rekao je Putin u tradicionalnom godišnjem obraćanju Federalnoj skupštini koja okuplja poslanike Državne dume i Saveta federacije, ostale predstavnike svih grana federalne i ostalih nivoa vlasti, kao i predstavnike kulture, nauke, sporta…

On je rekao da će Rusija odredjivati koje su to crvene linije njene bezbednosti i da se nada da nikome neće pasti na pamet da ih predje.

„Ukoliko neko naše dobre namere shvati kao ravnodušnost ili slabost i sam krene da spali ili sruši te mostove, treba da zna da će odgovor Rusije biti asimetričan. Brz i oštar”, rekao je Putin.

„Organizatori bilo kakvih provokacija protiv Rusije, zažaliće tako kako odavno ni zbog čega nisu zažalili”, rekao je ruski predsednik.

Ovaj deo njegovog obraćanja prenose svi zapadni mediji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com