Samo strogo i demokratski: 55% Amerikanaca protiv pomirenja s Rusijom

Način na koji američki predsednik Donald Tramp gradi odnose sa Rusijom ne odobrava 55% Amerikanaca anketiranih u istraživanju agencije Ipsos i Rojtersa, a koje prenose ruski mediji.

Trampov način odnosa sa Rusijom podržava 37% ispitanih. Čak 71% republikanaca podržava predsednikov način o komunikacije s Rusijom i samo 14% demokrata.

Da je Rusija neprijatelj Amerike misli 38% ispitanih, da je konkurent misli otprilike isti procenat,a da je prijatelj misli samo njih 8%.

A sam američki predsednik nastavio je da tvituje: „Putin i ja razmotrili smo tokom našeg susreta mnoga važna pitanja. Mi smo dobro komunicirali što je uznemirilo mnoge mrzitelje koji su hteli da vide bokserski dvoboj. Još veći rezultati dolaze!“, napisao je Tramp.

„Rusija je pristala da pomogne sa Severnom Korejom gde su odnosi s nama veoma dobri i proces napreduje. Nema žurbe, sankcije ostaju na snazi! Velike pogodnosti i budućnost koja obećava za KNRD na kraju procesa“, nastavio je Tramp.

„Dok je samit NATO-a u Briselu priznat kao trijumf, a države-članice Alijanse se pomirile s potrebom ulaganja milijardi dolara brzim tempom, susret s Rusijom se po konačnim rezultatima može pokazati još uspešnijim. Iz tog susreta će proisteći mnogo dobrih stvari“, zaključio je američki predsednik Donald Tramp.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com