Beograđani, prijavite problem!

Đubre na ulici, oštećene klupe ili šahtovi, leševi životinja… Ukoliko živite u Beogradu, ili samo prolazite, a primećujete ovakve komunalne probleme možete ih lako i jednostavno prijaviti putem društvene mreže Tviter.

Beokom

Na toj društvenoj mreži izuzetno je aktivan profil „Beokom servis“ (@prijavi_problem), kojem se građani svakodnevno javljaju sa komunalnim problemima i neretko dobijaju pozitivan odgovor u vidu rešavanja tog problema.

Ekipa portala Ekonomske Vesti u poslednjih nekoliko dana je pet puta, sa ličnih naloga na Tviteru, prijavljivala razne probleme i za sada je učinak Beokom servisa, koji žalbe prosleđuje nadležnim komunalnim preduzećima, 100 odsto.

Naravno, ukoliko ne koristite Tviter, Beokom servis možete dobiti i na brojevima 0800/110-011 i 011/3090-007. Radno vreme Beokom servisa je radnim danima od 7 ujutru do 9 uveče, subotom do 2 popodne, dok nedeljom ne rade.

Probajte, pa nam javite kako ste prošle. Prijavi problem!

One thought on “Beograđani, prijavite problem!

 • 10. okt. 2021 at 08:56
  Permalink

  Miroslav Ristovski
  09:46 (пре 5 минута)
  коме beoinfo

  Obraca vam se upravnik Stam.zaj.Pozeska 166 , Miroslav Ristovski.
  mob0600781610
  Nekako s godinama postaje tradicija da mi svaki put imamo problem iste vrste sa grejanjem nase zgrade , Toplane su na njima poznatim brojevima Ili nedostupne Ili u nekim momentima prekida se veza prilikom poziva .
  Tako da nemamo mogucnosti prijave . S toga se obracam vam u cilju da nam pomognete jer nasa CELA zgrada nema grejanje ,ne samo to cak je I Sistem prazan nedopunjen ,I ako u nasem okruzenju Sve zgrade imaju grejanje mi ga nemamo . S godinama se ponavlja praksa da I Kada su toplotne probe I Kada je pocetak grejne sezone mi zaostajemo za svima vise nedelja I to vodimo citavu borbu sa pozivima prijavljivanjem sa toplanom . Posto smo Sve blize istom scenario trazim od vas da sto hitnije reagujete I da nam toplana samo isporuci ono sto mi kupujemo . Mislim da sam jasan sa svojim zahtevima . Hvala unapred .

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com