Čepi: Lagao sam da Matijević koristi neispravno meso

Mihajlo Čepi, bivši radnik Industrije mesa Matijević, objavio je da je pod pritiskom konkurencije lagao da Matijević koristi neispravno meso u proizvodnji.

Mihajlo Čepi

Čepi je pre nekoliko dana objavio snimke koji navodno pokazuju da Matijević koristi neispravno meso za proizvodnju mesnih prerađevina.

On je na Jutjubu objavio video u kojem se izvinjava kompaniji Matijević i bivšim kolegama. U snimku se navodi da je napad bio instruiran od konkurentskih kompanija, a da je cela priča otišla dalje nego što je on planirao.

„Želeo bih da se izvinim prvenstveno radnicima Industrije mesa Matijević i porodici Matijević. Našao sam se u bezizlaznoj situaciji u koju sam doveden od strane konkurentskih kompanija, koje su me primorale da sve ovo uradim. Svakako nisam očekivao da će moja priča da poprimi ogromne razmene. Ljudski je grešiti, i ja se izvinjavam, ne ljutite se na mene, na ovo sam bio primoran“, rekao je Čepi na snimku koji je objavio na svom Jutjub kanalu.

Televizija N1 objavila je da je stupila u kontakt s Mihajlom Čepijem povodom pomenutog snimka, ali da je on samo rekao da nema komentar.

I Industrija mesa Matijević je saopštila da je bivši radnik te kompanije Mihajlo Čepi na društvene mreže postavio video-snimak u kojem navodi da je, pod pritiskom konkurencije, lagao da Matijević koristi neispravno meso u proizvodnji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com