Dan otvorenih vinskih podruma Srbije

Na 13 destinacija na kojima će više od 56 vinarija otvoriti svoje podrume i degustacione sale 31. maja biće održan Dan otvorenih vinskih podruma Srbije, prenosi magazin Wine & Fine.

Vinski pasoš, koji će se prodavati za 500 dinara, omogućava posetu i besplatnu degustaciju vina u svim vinarijama na Dan otvorenih vinskih podruma, ali i popuste za kupovinu vina u vinarijama koje su u pasošu do kraja aprila 2016. godine. Za turiste koji u svom Vinskom pasošu prikupe više od 25 pečata iz vinarija, organizatori su obezbedili brojne vredne nagrade, a pored toga ostvaruju pravo na besplatan Vinski pasoš sledeće godine.

Vinski pasoš se može naručiti preko sajta SerbianAdventures.com, a od 21. maja se može kupiti i u ovlašćenim turističkim agencijama, brojnim vinarijama, turističkim organizacijama i vinskim prodavnicama.

Organizovani su polasci iz Beograda, Novog Sada kao i iz drugih gradova i mesta u Srbiji. Voz Romantika će takođe tog dana voziti vinske goste do Sremskih Karlovaca. U ponudi će biti i dvodnevni programi ka daljim destinacijama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com