Koliko uopšte novinara ima Radio B92?

Udruženje novinara Srbije juče je objavilo da će Radio B92 prestati sa emitovanjem informativnog programa i da će od 13 novinara zaposlenih u toj kompaniji samo jedan zadržati posao. Međutim, prema nezvaničnim saznanjima portala Ekonomske Vesti, Radio B92 je do sada imao zaposlena tek dva novinara.

Radio B92 2

Danas je i dnevni list Politika, na čijem je čelu, kao što je slučaj i sa Udruženjem novinara Srbije, Ljiljana Smajlović, objavio da Radio B92 otpušta 12 zaposlenih i da su njima već legle otpremnine.

Kada je B92 u pitanju, ta medijska kuća je za sada samo objavila vest o početku emitovanja letnje šeme: „Od ponedeljka, 13. jula 2015. godine Radio B92 predstaviće letnju šemu koja će u narednim nedeljama biti uvod u potpuno novi muzički pravac ove radio-stanice. Inovacije i modernizacija podrazumevaće i tehnološko unapređenje, a shodno tome promenu organizacione strukture. Podmlađeni koncept, komercijalni program, nova energija i muzički pravac, sasvim sigurno će naći put do velikog auditorijuma. Više detalja biće poznato ubrzo, kada nas očekuje novi, dosad neviđeni program na ovim prostorima“.

Politika dodaje i da zaposleni na televiziji Prva, koja pripada Antena grupi, kao i B92, „ne spavaju mirno jer su ukinute emisije Tačno 9 i Tačno 1“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com