Mali: Normalizovana isporuka obroka u narodnim kuhinjama

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas punkt narodne kuhinje u Rakovici, kako bi se lično uverio da sve normalno funkcioniše i da se obroci isporučuju. Korisnici su zadovoljni jer je grad brzo reagovao, izjavio je tom prilikom Mali.

Siniša Mali

„Najpre su dobili novčanu pomoć, a od danas je i isporuka normalizovana. Ovo je primer odgovorne socijalne politike i u situacijama kada se problemi dešavaju, ali i reakcija na sve one neodgovorne izjave oko navodnog ukidanja narodnih kuhinja i nebrige za ljude kojima je pomoć najpotrebnija. To je bila notorna laž i lično mi smeta da se neko bavi politikantstvom i dobija jeftine političke poene na problemima ovih ljudi“, istakao je Mali.

Gradonačelnik je naglasio da se sa socijalno ugroženima ne treba igrati i da njihovi problemi ne smeju da imaju veze sa politikom i izborima.

Redovna pomoć socijalno ugroženim kategorijama ljudi nastaviće se i ubuduće, poručio je Mali.

Pre dva dana, beogradski mediji su preneli vest da je Sekretarijat za socijalnu zaštitu doneo odluku po kojoj će korisnici narodnih kuhinja ubuduće umesto obroka dobjati novac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com