Nova Energija: Od Gugla preko Ekonomskih Vesti do Goce Tržan

Regionalna konferencija #NovaEnergija, koja će se od 29. aprila do 03. maja održati na Kopaoniku, okupiće skoro 80 predavača iz Srbije, regiona i sveta.

Jedno od najinteresantijih imena koje će se predstaviti učesnicima konferencije je svakako Lazar Džamić, šef za planiranje brenda u evropskoj centralni Google-a. On će se predstaviti na panelu „Grunfov MBA: Naša ograničenja kao naše najveće bogatstvo“ 1. maja od 11 časova i 15 minuta.

Pored Džamića, zvezda konferencije #NovaEnergija biće i izraelski ambasador Josif Levi, koji će se učesnicima predstaviti u četvrtak, 30. aprila, od 10 časova i 15 minuta.

Nova Energija 2

Pored velikog broja takozvanih Internet radnika, političara, stručnjaka iz oblasti marketinga, na konferenciji će učestvovati i mnoge poznate ličnosti, koje će dati svoje viđenje društvenih mreža, poput pevačice Goce Tržan i Instagram senzacije iz Švedske Sendi Skopljak.

Na konferenciji #NovaEnergija učestvovaće i portal Ekonomske Vesti u panelu „Small Is Big: Portali koji su postigli uspeh – izvan velikih medijskih kuća“.

Program konferencije #NovaEnergija možete pogledati OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com