Oglašena prodaja imovine četiri stečajna dužnika

Agencija za privatizaciju objavila je prodaju pokretne i nepokretne imovine za četiri preduzeća u stečaju – Konfekcija Kluz-Srem, Zaječar promet a.d, Jelova Gora a.d. i DGP Zlatibor.

Samo u slučaju Zaječar prometa biće održano javno nadmetanje, a ponuđačima će na raspolaganju biti ukupno osam imovinskih celina ovog preduzeća. Najvrednija imovina Zaječar prometa su upravna zgrada procenjena na 24,4 miliona dinara i stovarište „Tehnočelik“, koje je procenjeno na 20,9 miliona dinara.

Kada je u pitanju Kluz iz Rume, ovo će biti treća ponuda pokretnosti i nepokretnosti ove kompanije. Prva uspešna, nadaju se u Agenciji za privatizaciju. Imovina Kluza je procenjena na skoro 200 miliona dinara, ne računajući garsonjeru u Rumu.

Interesantno je da preduzeće Jelova Gora, koja se bavi preradom drva i nemetala, u „ponudi“ ima čak četiri stana – dva dvosobna i dva jednosobna. Stanovi su procenjeni 2,2, odnosno 1,5 miliona dinara – nalaze se u selu Ribaševina. Pored stanova od imovine ovog preduzeća se prodaje i ugostiteljski objekat, kao i osam kancelarija poslovnog prostora.

DGP Zlatibor, koje je već imalo uspešnu rasprodaju svoje imovine, ovog puta prodaje garažu i opremu za obradu kamena, sveukupno procenjeno na 12 miliona dinara.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com