Radulović: Zahtevamo ostavku Siniše Malog

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ zahteva da gradonačelnik Beograda Siniša Mali podnese ostavku zbog podataka iznesenih u tekstu mreže za istraživanje kriminala i korupcije KRIK, a prema kome je gradonačelnik tajno kupio 24 apartmana na bugarskom primorju.

Sveti Nikola 2

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ zahteva momentalnu ostavku gradonačelnika Beograda Siniše Malog zbog podataka iznetih u tekstu istraživačke novinarske mreže KRIK „Siniša Mali tajno kupio 24 stana na bugarskom primorju“. Takođe, zahtevamo od Agencije za borbu protiv korupcije da pokrene postupak protiv Siniše Malog za neprijavljivanje imovine.

Zahtevamo od Poreske policije da utvrdi poreklo imovine Siniše Malog, a od Tužilaštva i policije da procesuira pljačkašku privatizaciju Beopetrola, po prijavi Verice Barać.

Pitamo Aleksandra Vučića da li je znao da je Siniša Mali zastupao državu u privatizaciji Beopetrola, da se odmah posle prodaje Lukoilu zaposlio kod kupca, i da je, po izveštaju KRIK-a, od bivšeg direktora Lukoila i partnera u prodaji Beopetrola, kupovao stanove u Bugarskoj, vredne oko pet miliona evra. Da li premijer Vučić zna odakle dolazi novac njegovog bivšeg savetnika Siniše Malog?

Pitamo premijera i da li zna za druge ofšor kompanije svojih najbližih saradnika? Pitamo ga sada, da ne bude posle opet: falsifikovali im lične karte i pasoše.

Pitamo Aleksandra Vučića šta radi sa Nikolom „EMS bez diplome“ Petrovićem, Sinišom „doktor pod vodom“ Malim, Goranom „medijski mrak iz DIPOSa“ Veselinovićem, Nebojšom „doktor poligraf“ Stefanovićem, Zoranom „vazduplohov“ Babićem, Vladimirom „na krečenju sa Đukom“ Đukanovićem, „helikopter“ Gašićem, i da li je čuo za narodnu izreku „riba smrdi od glave ne od repa“.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com