Srpska banka: Reorganizujemo se zbog promene poslovne politike

Srpska banka, koja prolazi kroz svojevrstan proces likvidacije, obavestila je svoje klijente da će zatvoriti sve svoje ekspoziture, osim jedne, do kraja januara.

„Obaveštavamo klijente da se Srpska banka a.d. nalazi u procesu reorganizacije zbog promene poslovne politike, iz kog razloga će sve ekspoziture Srpske banke biti zatvorene do kraja januara 2015. godine, izuzev ekspoziture u Beogradu, u ulici Savska broj 25“, saopštila je banka na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji.

Srpska banka je zbog, kako su nazvali proces u kojem se nalaze, reorganizacije zbog promene poslovne politike pozvala sve svoje klijente da dođu u svoje matične ekspoziture radi zatvaranja računa. Klijenti koji u datom roku nisu u mogućnosti da izmire svoje obaveze poput prekoračenja, kreditnih kartica i čekova, moći će to da urade i u narednom periodu u ekspozituri Beograd u Savskoj 25. Kada su krediti u pitanju, njihovi uslovi ostaju isti, a klijentima je omogućeno da nesmetano otplaćuju svoje rate bez naknade na svim šalterima Pošte Srbije.

„Želimo takođe da informišemo klijente o tome da su oročeni štedni ulozi sigurni u Srpskoj banci, a isti se po isteku ugovorenih rokova mogu podići u ekspozituri Beograd“, dodaje u saopštenju Srpska banka.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com