U napadu u Tunisu nema poginulih i povređenih iz Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da u današnjem terorističkom napadu u tuniskom gradu Sus, prema prvim saznanjima dobijenim od Ministarstva unutrašnjih poslova Tunisa i turističkih agencija zaduženih za turiste iz Srbije, među poginulim i povređenim nema državljana Srbije.

imperijal

U saopštenju se navodi da je Ministarstvo o tome izvestila Ambasada Republike Srbije u Tunisu, koja je u stalnom kontaktu sa nadležnim organima Tunisa i nastavlja sa praćenjem i izveštavanjem o aktuelnoj situaciji.

Grad Sus je pod policijskom i vojnom blokadom i organi Tunisa sprovode istragu i preduzimaju neophodne bezbednosne mere.

Ministarstvo spoljnih poslova i Ambasada Srbije u Tunisu apeluju na naše građane koji letuju i borave u Tunisu da, zbog nastale situacije, preduzmu mere povećanog opreza radi lične bezbednosti.

Svi zainteresovani građani Republike Srbije mogu se obratiti za informacije Ambasadi Srbije u Tunisu putem brojeva telefona +21671 780 624, +21671 794 626 i imejla amb.serbia@gnet.tn.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com