Vučić : Možete sve da nas pobijete, Kosovo nećemo priznati!?

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je imao svoje redovno vanredno obraćanje javnosti.Samo što je situacija, posle jutrošnjih ljudskih žrtava na Kosovu, vanredno neredovna.

On je rekao da je barikade u selu Banjska trebalo da ukloni KFOR, a da je umesto toga „dat kart blanš za ubijanje Srba što nigde nisu dozvolili na takav način“. Pomenuo je pobunu Albanaca u Makedoniji.

Kad je na rafalnu paljbu pitanja novinarke N1, koja „odslikavaju specijalni rat protiv Srbije“, rekao :“Da ja vas pitam : Šta biste vi uradili da ste na našem mestu? Ne biste znali da odgovorite“, jasno je bilo da je Srbija „sirak tužni bez idje ikoga“ čak i da Vučić nije dvaput ponovio da će o tome šta će se preduzeti na deeskalaciji i ko će i kako štititi srpski narod na Kosovu novinari (i javnost) biti obavešteni narednih dana.

On je rekao da zna šta bi ljudi voleli, da su lagali da Srbija hoće da ratuje, ali je odlučno dodao :“Možete sve da nas pobijete, ali Srbija nikad neće priznati nezavisno Kosovo“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com