Za skijaše početnike

skijaš

Beogradjani koji još ne znaju da skijaju a želeli bi da nauče, mogu se obratiti Udruženju ljubitelja sportova „Ski manijaci“ koji organizuju kratak kurs skijanja za početnike.

To udruženje radi besplatnu školicu skijanja sa svojim licenciranim instruktorima „gde god da se nalaze“.

ski manijaci

„Ako nas vide na Kopaoniku, mogu da nam priđu i da nam traže da im pokažemo. Održaćemo im kratak kurs koji nije rastegljiv, pošto se ne plaća, i prosto naučićemo ljude da skijaju za vrlo kratko vreme, neće to trajati sedam dana nego jedan dan“, rekao Popović i dodaje da su članovi njegovog udruženja prepoznatljivi po ski-odelima na kojima piše „Ski manijaci“.

Članovi tog Udruženja ostvaruju i značajne popuste u prodavnicama sportske opreme Salto M i Beosport.

„Samim članstvom u udruženju ostvarujemo dobre popuste kod gospodina Gorana, koji je jedan pošten i čestit čovek, u ski-rentalu Salto M u Ulici Lješka broj 2 na Banovo brdu kao i u Beosportovim lokalima širom Beograda“, rekao je za Ekonomske Vesti Goran Popović, predsednik „Ski manijaka“.

Učlanjenje je besplatno za starosnu grupu od 4-15 godina, kao i za starije od 60. Godišnja pretplata za studente i srednjoškolce je 2.000 dinara, za odrasle 2.500 dinara, a porodična pretplata je 4.000 dinara.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com