Zorana Mihajlović troši državne pare na garderobu

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja, infrastrukture i građevine, na službenoj kreditnoj kartici napravila je trošak od tačno 1.515.451 dinar, od čega je opravdala ili refundirala 619.000 dinara i za sobom ostavila dug od neverovatnih 895.951, saznaje Alo.

zorana

Službenom kreditnom karticom Mihajlovićeva se nije libila da čak plaća i donji veš. Tako je u jednoj od prodavnica poznatih italijanskih brendova ženskog veša i kupaćih kostima potrošila 83.992 dinara, skoro dve prosečne srpske plate, tvrdi Alo.

Službenu karticu koristila je i u inostranstvu, navodi list, kupujući razne skupocene krpice. Tokom jedne posete čuvenoj robnoj kući Blumingdejls u Njujorku potrošila je neverovatnih 233.389 dinara.

Vrtoglava suma ne treba da čudi, s obzirom na to da se u ovoj robnoj kući prodaju neki od najpoznatijih svetskih modnih brendova – Armani, Aleksandr Mekvin, Šanel, Dior, Fendij i drugi. Kada ne šopinguje u Njujorku, Mihajlovićeva to čini u Parizu ili Italiji. Tako je u jednoj prestižnoj parfimeriji u Italiji potrošila 78.384 dinara.

Naočare kupuje svuda po svetu, ali i u Srbiji, opet službenom karticom. Jedna prodavnica optike na svom zvaničnom sajtu hvali se da im je ministarka redovna mušterija, a kako i ne bi kada im je prilikom samo jedne kupovine potrošila 19.980 dinara sa kartice koju plaćaju građani Srbije, ističe Alo.

Ministarka voli i da službenom karticom plaća ručkove i večere u najekskluzivnijim restoranima. Za to je potrošila čak 173.914 dinara. U luksuznom beogradskom restoranu, u koji rado svraćaju estradne zvezde, političari i sportisti, potrošila je 133.879 dinara, zaključuje Alo.

One thought on “Zorana Mihajlović troši državne pare na garderobu

  • 5. sep. 2015 at 01:54
    Permalink

    „Službenom kreditnom karticom Mihajlovićeva se nije libila da čak plaća i donji veš“

    Možda je bila u službenoj poseti kod Berluskonija.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com