Ruski prankeri priznali da su imali inspiratore

Ruski prankeri Leksus i Vovan priznali su da su imali inspiratora za telefonski poziv lažnog ukrajinskog predsednika Petra Porošenka stvarnim aktuelnom i bivšem premijeru Crne Gore Dušku Markoviću i Milu Djukanoviću.

„Tačno je, inspirisao nas je crnogorski narod koji je protestovao protiv članstva u NATO-u. Ali smo već shvatili iz razgovora sa rukovodstvom države, da se njima fućka za mišljenje naroda“, rekli su Aleksej Stoljarov (Leksus) i Vladimir Kuznjecov (Vovan) povodom oštre reakcije Demokratske partije Crne Gore na njihovu uspeli nameštaljku.

Kako prenosi RIA Novosti, prankeri se čude da se u reakciji ništa ne kaže o spremnosti Mila Djukanovića na poslove s Porošenkom u sivoj zoni, koju je izrazio u razgovoru u kome su se prankeri predstavili kao Porošenko. Djukanovic je, kažu prankeri, pristao i da se iz registra izbrišu podaci o firmi ‘druga“ Vladimira Grojsmana, aktuelnog ukrajinskog premijera.

Leksus i Vovan uveravaju da su do telefonskog kontakta s Markovićem i Djukanovićem došli uz pomoć kanala Ministarstva inostranih poslova Crne Gore i bivšeg ministra Milana Roćena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com