Smešna strana sveta: Jaki čovek HDZ-a špijunirao ženu koja mu se dopada

Čovek ne zna da li da se smeje ili plače, a najviše odgovara oboje istovremeno: Milijan Brkić, siva eminencija hrvatske politike, desna struja u desno orijentisanoj vladajućoj političkoj stranci Hrvatske, njen strogi operativac, potpredsednik Hrvatskog sabora osumnjičen je da je naručio praćenje elektronskih komunikacija svoje bivše supruge Karmen, kao i mlade ženske osobe A. N. za koju je bio zainteresovan.

Bivša supruga je, što se njenog praćenja tiče, dala alibi bivšem suprugu. I ocu svoje dece.

Slučaj smehotresnim čini dijalog koji je Brkić vodio s Franjom Vargom, bivšim MUP-ovim informatičarem, čijim se uslugama navodno poslužio  u ovom skandalozno-smešnom poslu praćenja “A. N, atraktivne 29-godišnje plavuše, inače funkcionerke HDZ-a iz Splitsko-dalmatinske županije“ dok se dopisivala i dogovarala sastanak s trećom osobom.

Transkript telefonskog razgovora vodjenog izmedju Brkića i Varge u noći izmedju 24. i 25. maja prošle godine, objavio je ekskluzivno zagrebački Nacional.

Milijan Brkić: Ima li intime?

Varga: Malo.

Brkić: I od nje?

Varga: Malo.

Brkić: Što mu govori? Što su dogovorili?

Brkić ima brata Jozu Brkića. Prema slici objavljenoj na naslovnoj strani Nacionala, braća Brkići liče kao jaje jajetu. Liče im i naočari. Jozo Brkić bio je zainteresovan za mladu A. V. „atraktivnu brinetu, voditeljicu marketinga u zastupstvu jedne ugledne strane marketinška kuće“…

Šta da se dalje kaže…braća Brkići liče kao jaje jajetu.

Brkići su osumnjičeni u okviru mnogo šire „afere SMS“, kojom se bavi  hrvatski USKOK.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com