Novi vlasnik hotela u Vrujcima: Uložićemo milion evra u bazene

Tomislav Cvetković, direktor firme Samo rad d o o, koja je kupila takozvanu Čutovićev SPA centar u Banji Vrujci, za Ekonomske Vesti kaže da će tokom prve godine novi vlasnik uložiti oko milion evra.

„Mi nameravamo prve pare da uložimo u renoviranje bazena, da napravimo još jedan bazen za decu, to nemamo dovoljno, da napravimo park, i da sagradimo jedan letnjikovac od 200-300 kvadrata, gde bi gosti mogli nešto da pojedu i popiju. Nameravamo da krenemo onako domaćinski“, kaže Cvetković.

On napominje da je firma „Samo rad“ iz Aleksandrovca za imovinu nedovršenog SPA centra dala gotove pare.

„Što smo dali, to smo dali“, kaže on i dodaje da je imovina prevedena, sad treba i da je uknjiže.

„Evo sad baš gledamo rešenje stečajne upravnice (firme MB Konsalting čija je to imovina bila, prim.aut) da vidimo šta je i kako”, kaže Cvetković.

Cvetković je direktor firme čiji je vlasnik njegov sin Dragan Cvetković, koji živi u Švajcarskoj. Tamo, prema rečima Tomislava Cvetkovića, ima firmu koja se bavi izvozom opreme u Srbiji, Rusiju, Belorusiju.

Stariji Cvetković kaže da nameravaju da grade i akva park, ali tek pošto srede kupljenu imovinu.

„Prvo moramo sve da legalizujemo, jer puno tu ima nelegalizovanog. Moramo da platimo opštini ono što nije plaćeno. Pa ima i neka zemlja koja nije prevedena iz poljoprivrednog u gradjevinsko zemljište“, kaže Cvetković.

U kom roku bi nedovršeni Čutovićev hotel mogao da bude priveden svojoj svrsi, Cvetković ne može da kaže.

„To je nepredvidiva stvar, stvarno. Ja nameravam da to ide skok po skok. Sve zavisi kako će ovamo da nam ide posao, kakvo će za posao da bude sledeće leto, koliko će da se zaradi“, objašnjava Cvetković.

SPA centar u Banji Vrujci prodat je kao imovina firme MB Konsaltig u stečaju za 180 miliona dinara.

Raniji vlasnik te firme bio je Milisav Čutović, profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu i bivši direktor centra Čigota na Zlatiboru.

One thought on “Novi vlasnik hotela u Vrujcima: Uložićemo milion evra u bazene

  • 2. dec. 2017 at 22:38
    Permalink

    Ово је одлична вест, али да видимо !!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com