Ateista od Biblija aplikacije zarađuje 100.000 dolara godišnje

Amerikanac Trevor Mekendrik tvorac je aplikacije pomoću koje korisnici mogu da slušaju Bibliju na španskom jeziku. Zahvaljujući prodaji ove aplikacije putem Apple app store-a Mekendrik godišnje zaradi oko 100.000 dolara. A povrh svega je ateista.

„Ljudi me pitaju da li me grize savest i kako opravdavam to. Iako se ponekad osećam neprijatno, znam da smo napravili kvalitetan proizvod“, rekao je Mekendrik početkom ove godine i otkrio da je ideju za ovaj biznis dobio nakon što je shvatio da je većina aplikacija o Bibliji na španskom jeziku bila nekvalitetna i da on to može bolje da uradi.

Mekendrik je prvo napravio tekstualnu aplikaciju o Bibliji na španskom jeziku, ali tu nije bilo značajnije zarade. Tek kada je unajmio studio, angažovao spikera da pročita celu Bibliju na španskom počela je masovna prodaja njegove aplikacije, koja košta 9,99 dolara. Istovremeno počeli su da rastu i prihodi od tekstualne aplikacije.

Trevor Mekendrik poručuje da se neće zaustaviti ovde već da ima nove ideje za unovčavanje ideje o Biblije na španskom jeziku u svetu tehnologije.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com