Završila u ludnici i za to dobila račun od 13.000$, jer nisu verovali da crnkinja ima BMW

Kamila Brok 32-godišnja bankarka iz Njujorka provela je osam dana u instituciji za lečenje mentalnih bolesti i za to dobila račun od 13.000 dolara, samo zato što joj policajci nisu verovali da je BMW koji je vozila zaista njen.

brok

Policija joj je prišla dok je stajala na semaforu u Harlemu, uz pitanje zašto joj ruke nisu na volanu. Ona je odgovorila da je plesala, jer je na semaforu crveno. Policija je ipak odlučila da je privede.

U policijskoj stanici je ostala nekoliko sati, nakon čega je puštena. Rečeno joj je da po auto dođe sutra.

Kada je došla po njega policija joj nije poverovala da je pravi vlasnik automobila.

„Imam osećaj da su me od trenutka kad sam rekla da sam vlasnica BMW-a gledali kao lažova. Stavili su mi lisice i rekli kako jedino na taj način mogu doći do svog auta. Tada je došlo medicinsko vozilo. Bila sam potpuno zbunjena“, rekla je Kamila Brok.

Odvedena je na psihijatrijsko odeljenje u Harlem, gde su je naterali da uzima litijum i ubrizgavali joj snažne sedative.

„Čvrsto su me držali dok me je doktor ubo inekcijom u ruku. Držali su me na krevetu i skinuli mi odeću, čak i donji veš“, kazala je Kamila.

Ona je odlučila da tuži Njujork.

Njen advokat tvrdi kako je provela osam dana u ludnici, a osoblje ju je sve vreme teralo da prizna kako BMW nije njen i da nije bankarka.

Advokat ističe da je dokazano da su sve njene tvrdnje bile istina i da Kamila Brok nema istoriju mentalnih bolesti ili bilo kakvih sličnih problema.

„Da je bela žena došla po BMW, da li bi prema njoj ovako postupali? Da li bi je ispitivali i napravili ovakvu žrtvu od nje? Sumnjam. Rasizam je odigrao ključnu ulogu“, rekao je advokat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com