Da čujete i nešto lepo: Šefica RT četvrti put mama!

„Prosto ne znam kako da to saopštim a da ne prasnem u smeh, ali ja sam opet u drugom stanju“, napisala je na Instagramu glavna urednica Russia Today (RT) Margarita Simonjan inače mama petomesečne Maro.

“Ostala sam u drugom stanju samo četiri meseca posle poslednjeg porođaja”, konstatovala je Simonjan i dodala: “Kad se već tako dogodilo, ne mogu na to da gledam drugačije nego kao na blagoslov.

Zbilja postaje sve zanimljivije: Simonjan je onda objasnila da nikome o tome ne bi delila savete i da smatra da u to ne treba da se meša država, ali ona je protiv abortusa.

“Za mene je abortus uvek bio nemoguć”, napisala je ona.

I u svom beskrajnom oduševljenju Margarita Simonjan poziva buduće  mame u nevolji da joj se jave: “Pišite mi, pošaljite broj kartice, uplatiću vam koliko je dovoljno da kupite sve što je potrebno za porođaj i prve mesece života deteta, a sa vama će u kontakt stupiti naši iz DDBM da vidimo kako bismo još mogli da vam pomognemo”.

DDBM je društvena organizacija nazvana po pesmi „Dalje delovati ćemo mi“ (Дальше действовать будем мы).

Margarita Simonjan (40) je udata za glumca, režisera, scenaristu, TV voditelja Tigrana Keosjana (54). Zajedno imaju dve kćeri i sina, a Keosjan iz prvog braka ima dve kćeri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com