I žena je čovek : Dzoniju Depu od Amber Herd obeštećenje od 10,35 miliona dolara

Porotni sud u američkoj državi Virdžinija presudio je u korist američkog glumca Džonija Depa (58) po sve tri tužbe za klevetu koje je podneo protiv bivše supruge, glumice Amber Herd (36).

Kako prenosi američko izdanje People, sud je zaključio da  iza tvrdnji Amber Herd da je bila žrtva porodičnog nasilja,  da je bivši muž Džoni Dep više puta silovao i tukao, stoji zla namera.

Zato je dosudjeno da glumica glumcu isplati obeštećenje od 15 miliona dolara, koje je odmah, u skladu sa ograničenjima iz zakona Virdžinija, smanjeno na 10,35 miliona.

People prenosi da je porotni sud po jednoj tužbi za klevetu dao za pravo Herdovoj. Pripalo joj je obeštećenje od 2 miliona dolara.

Američki mediji su, pozivajući se na Depove prijatelje, izvestili da je on presudu dočekao u odličnom raspoloženju i po njenoj objavi izjavio da mu je „vraćen njegov život“.

Amber Herd je, medjutim, izrazila veliko razočaranje presudom.

„Razočaranje koje danas osećam je neopisivo. Srce mi je slomljeno što brdo dokaza nije bilo dovoljno da se suprotstavim nesrazmernoj moći i uticaju mog bivšeg supruga… Još više sam razočarana zbog onoga što će ova presuda značiti za druge žene. To je nazadovanje „, rekla je Amber Herd, a prenosi People.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com