Roditelji i deca : Još jedan Tramp ušao u politiku -ćuteći

To je toliko važna vest da su neki američki mediji objavili transkript od reči do reči predstavljanja ,pristalicama porodice, četvrtog Trampa koji će se prihvatiti politike.

Na predizbornom skupu na Floridi, bivši američki predsednik Donald Tramp je objavio da će se i njegov treći i najmladji sin Bajron Tramp (18) ogledati u politici.Iako je u maju kancelarija njegove majke Melanije Tramp demantovala vesti da će njen sin biti delegat Republikanske stranke Floride na predstojećoj Nacionalnoj konvenciji.

Američki mediji su podvukli da publika ni ovog puta nije imala priliku da čuje glas Bajrona Trampa,ali je ovacijama reagovala kako na tvrdnje njegovog oca da je „veoma dobar momak“, „poseban momak“, da bi ga primio svaki fakultet ,ali da je on izabrao,tako i kad je Bajron na poziv oca ustao i otpozdravio pristalicama.

Tramp je čak ustvrdio da Bajron voli politiku i da u mnogim prilikama savetuje svog oca šta bi trebalo da uradi.

Donald Tramp stariji je takodje rekao da je njegov najmladji sin prilično popularan i da bi mogao biti popularniji od svoje braće Donalda juniora i Erika, koji su takodje aplaudirali debiju svog najmladjeg brata,jedan stojeći,drugi sedeći.

Bivši američki predsednik je, obraćajući se najmladjem sinu, rekao kako je dobro imati ga [ u kampanji],ali je dodao da je Bajron dosad imao lep,lagodan život,ali da će se to sada malo promeniti.

Dva starija sina Donalda Trampa učestvuju u njegovoj predizbornoj kampanji,kao i verenica jednog od njih.U kampanji su ovog puta potpuno izostali kćer Ivanka i njen suprug Džared Kušner,koji su za vreme Trampovog predsedničkog mandata bili stariji savetnici u Beloj kući.

Naročito aktivna u političkoj kampanji svog oca nije ni mladja kćer Tifani, a uglavnom izostaje i supruga Melanija Tramp mada je upravo objavljeno da je ona bila domaćica donatorska večeri u Njujorku i za najveću LGBTQ organizaciju republikanaca ,Log Cabin Republikans,sakupila 1,4 miliona dolara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com