Roditelji i deca : Otac Elona Maska dobio dvoje dece s pastorkom!

Juznoafrikanac Erol Mask (76), otac američkog milijardera Elona Maska, pohvalio se britanskom listu The Sun svojim doprinosom populacionoj politici.

On je objavio da je 2019.godine dobio drugo dete sa svojom pastorkom Janom Bezuidenhout (35). Par već ima petogodišnjeg sina.

Jana Bazuidenhout je imala četiri godine kad se Erol Mask oženio njenom  majkom Hajde, sa kojom je proveo 18 godina u braku i dobio  dve  kćeri .

Izmedju njega i pastorke je nastala privlačnost kojoj se nije moglo odoleti.

„Jedini razlog našeg postojanja na Zemlji je da se razmnožavamo. Ukoliko bih mogao da imam još dece, imao bih. Ne vidim nijedan razlog protiv“, rekao je Erol Mask a prenosi Biznis insajder.

Njegove kćeri su bile šokirane, ali on misli da problema nema : deci svoje polusestre i svog oca, one su polusestre. (Dakle, nisu tetke…)

Sa majkom Elona Maska on je bio u braku od 1970.godine do 1979.godine i sa njom ima troje dece, dakle ukupno sedmoro.

Elon Mask nije blizak s ocem, ali su im gledanja na natalitet ista.

Pošto je nedavno objavljeno da je u novembru sa Shivon Zilis, saradnicom u svojoj firmi Neurilink, dobio blizance, Elon Mask je tvitovao :

„Činim najbolje što mogu da pomognem u krizi depopulacije. Kolaps  stope radjanja je najveća opasnost koja preti civilizaciji“.

Koliko je poznato, Mask ima devetoro dece.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com