Smešna strana sveta: Svi rizici seksa izmedju Ruskinja i navijača Svetsko fudbalskog prvenstva

Oslanjajući se na Ukaz predsednika Rusije lično, Rusija je preduzela sve bezbednosne mere kako bi se učesnici i navijači Svetskog prvenstva u fudbalu narednih dana osećali bolje nego kod sopstvene kuće: zabranjeno je točenje alkohola, roštiljanje, nošenje okolo čak i profesionalnog oružja… Samo se glavno pitanje zaboravilo: seks izmedju domaćina prvenstva i njihovih gostiju!

Bez potrebnih instrukcija, Državna duma se na tom pitanju raspala, ako već nije kasno, u toku dana se očekuje da sve preseče i postavi na svoje mesto nezamenjivi Dmitrij Peskov, pres-sekretar ruskog predsednika.

Na propust je u izjavi za radio „Govorit Moskva“ ukazala Tatjana Pletnjeva, predsednica Komiteta Državne dume za pitanja porodice, žena i dece. Ona je pozvala Ruskinje da se uzdržavaju od seksa s gostima prvenstva jer iz tih veza nastaju nesrećna deca kako je pokazalo tužno iskustvo Olimpijade iz 1980.

„Čak i ako se venčaju, odvedu ih (decu) pa one ne znaju kako da ih vrate. Onda takve dolaze kod mene u Komitet, plaču devojke da su im dete odveli, oteli i tako dalje. Ja bih želela da se u našoj zemlji žene iz ljubavi, nebitno koje nacionalnosti, da su to gradjani Rusije, da grade dobru porodicu, da žive složno, radjaju decu i vaspitavaju ih”, rekla je. Pletnjeva.

Inače, deca stradaju posebno ako se „rodi dete druge rade“, rekla je ona, i dodala: „Mi svoju decu treba da radjamo. Ja nisam nacionalista, ali utoliko pre“.

E, društvene mreže, ti baš nikad ne spavaju, radi čak i u Rusiji blokirani Telegram, te je nastao celi haos.

„I šta da se kaže sem da je bolje biti dete druge rase nego poslanik Dume”, napisano je pod imenom Kristina Potupčik na Telegramu.

Ali ima seks na šampionatu drugu stranu i Pletnjeva podrsku: “A inostrani mediji i inostrane specijalne službe skreću pažnju na Ruskinje koje je zavrbovala Federalna služba bezbednosti. I savetuju svojim zemljacima no-no. Jer pre nego što se osvestiš, a ti postao ruski špijun. Uopšte, okreni obrni – svuda propast“, podsmevaju se autori Telegramovog kanala „Doktor je prepisao“.

Siroti Mihail Degtjarev, predsednik Komiteta Državne dume za fizičku kulturu, sport, turizam i mlade požurio je da spase seks na Mundijalu te je sve pozvao da ljubavlju obaspu sve goste bez obzira na boju kože, veroispovest, pol ili bilo kakvu orijentaciju.

„Hoću da se obratim svim navijačima, fudbalerima. Što budemo imali više ljubavnih istorija u vezi sa šampionatom sveta, što se više ljudi iz raznih država zaljubljuje, što se više rodi dece, to bolje“, rekao je Degtjarev a prenose ruski mediji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com