Sramota : Skandalozni snimci sa sahrane palestinske novinarke

Ako je na ovom svetu ostao još iko pri zdravoj pameti , morao se u petak uveče zgroziti pred slikama sa sahrane palestinske novinarke Širin Abu Akle(51) u Jerisalimu.

Ona je ubijena pod okolnostima koje, bar sudeći po medijskim izveštajima, još nisu razjašnjenje.

Kao što su protivrečni i izveštaji o krivcima za sramotne scene nasilja kome je bio izložen kovčeg u kome se nalazilo njeno telo.

Izraelska policija je, kako su u subotu preneli svetski mediji, pokrenula istragu ovog sramnog dogadjaja pošto video snimci, koji su obišli svet, nisu potvrdili njenu verziju da je nasiljem odgovorila na kamenice, kojom su njene pripadnike gadjali učesnici na sahrani.

Tvrdnje izraelske policije medju prvima je odmah u petak  u pitanje doveo izveštač BiBiSija detaljnim opisom dogadjaja sa lica mesta.

On tvrdi da je granična policija zatvorila izlaz, kroz koji su mrtvačka kola trebalo da iznesu kovčeg novinarke iz bolnice prema crkvi, a onda na učesnike sahrane bacila šok – bombe.

Kad je nastala panika, novinar BiBiSija nije video da je iz gomile, u kojoj je bilo i majki s decom, letelo bilo šta drugo sem par plastičnih flaša.

Policajci, od kojih su neki bili na konjima, tukli su palicama ljude, koji su nosili kovčeg, tako da se kovčeg, što je video ceo svet, umalo nije našao na zemlji…

Ovo nepotrebno i sramotno nasilje požurili su da osude svi redom…

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com