Želite surogat majku? Ništa lakše!

Šta se sve reklamira, da ne poveruješ. Recimo, da je u skladu s visokim evropskim vrednostima da se prodaje evropsko državljanstvo.

Navići ćemo se i na to: ako sanjate svoje dete, Internet brine i za vas. Treba vam surogat majka? Ništa lakše i pouzdanije, samo se obratite nama, poručuje jedna reklama pod naslovom Surrogacy.

Tu vam se nude pouzdani donori, surogat majka, kompletna medicinska nega, pazi sad, u klinikama u Gruziji i Rusiji, koje su pod budnim okom izraelskih eksperata.

Obećava se ušteda od 13.000 evra, a cena kompletnog tretmana od pronalaženje donora, pa sve do brige o napredovanja bebe staje od 34.900 dolara, preko 49.900 dolara do 62.900 dolara (legal for LGBT society, navodi se uz poslednju cenu).

Ko misli da je skupo, nije dobro razmislio, recimo, o pravnim stranama ovog posla, koje sve treba unapred predvideti i regulisati.

U Rusiji se nedavno desio ovakav slučaj. Poznati novinar i njegova supruga (neuspešno) su pokušavali da dobiju dete na sledeći način: on je davalac sperme, kojom je oplodjeno više jajnih ćelija donora, a trudnoću je trebalo da iznese surogat majka.

Novinar je iznenada tragično okončao život. Ima li njegova supruga pravo da uz pomoć ranije oplodjenih jajnih ćelija nastavi s pokušajima da dobije njegovo dete? U kom roku bi to dete trebalo da bude rodjeno pa da ima pravo da nasledi oca?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com