Državljanstvo EU može se kupiti za 120.000 evra, ali ako baš hoćete kod Orbana onda…

Ekonomskim Vestima se bar tako čini: Internet portale su odjednom preplavile zvanične ili konsultantske ponude za brzo sticanje EU državljanstva.

Kako smo već pisali, Kipar ima državni program kojim državljanstvo nudi za investiciju na Kipar od 2 miliona evra.

Ali možete proći i mnogo jeftinije tvrdi Medjunarodna agencija za konsalting i usluge Doctor Domus, sa telefonima u Moskvi i Berlinu.

Ta agencija, uz posebnu napomenu da se ovde ne radi o zvaničnom konkursu ili ponudi, obećava da do državljanstva Evropske unije možete doći u roku od tri meseca po ceni od 120.000 evra, ako prihvatite njihov predlog zemlje čije bi državljanstvo trebalo da kupite.

Ukoliko hoćete da birate zemlju, cena je znatno veća. Pa madjarsko državljanstvo košta više od 360.000 evra, državljanstvo Malte više od 700.000 evra a državljanstvo Slovačke, ili Austrije, ili Kipra ili Velike Britanije moglo bi da vas dodje i više od 2 miliona evra.

Postoji nekoliko uslova koje morate ispuniti da biste ovu dragocenu uslugu Doctor Domus mogli da koristite. Ne smete biti predmet nikakvih sudskih postupaka u svojoj zemlji ili tamo gde imate stalno prebivalište, ne možete biti predmet sudskog postupka, krivičnog dela ili administrativne istrage u EU, ne smete se nalaziti na crnim spiskovima ICPO, SAD, Kanade…, ne možete biti pod sankcijama, na poternici. Nemate šanse ni ako ste kršili pasoško-vizni režim EU.

Konsultacije o ovoj ponudi staju 120 evra za 45 minuta i ako ste pogodan kandidat ta vam se suma uračunava u ukupnu cenu od 120.000 evra, ako niste, ostadoste bez 120 evra.

Spisak prednosti koje stičete ukoliko ste pogodan kandidat za kupovinu EU državljanstva je takodje dugačak. Bar prema navodima ovog ponudjaca (doctordomus.ru). Na primer, dobijate maksimalno pogodnu poziciju u sudskim postupcima za podelu imovine ili u sporovima oko dece!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com